Kontakt informasjon

Mobil +47 951 73 987 
E-mail: helgelandkajakk@gmail.com

Hvem er vi?

098Helgeland Kajakk ble oppstartet høsten 2014 og drives av Marit Løvhaug med hjelp av samboer John Lind. Vi holder til i Mo i Rana og på øya Tomma på Helgelandskysten. Vi er erfarne havkajakkpadlere med erfaring fra både innenlands og utenlands padling. Vår kjærlighet til den vakre Helgelandskysten, som vi har padlet på kryss og tvers, gjør at vi også ønsker å la andre ta del i dette eventyrlige padleområde. På Helgeland finner du tusenvis av øyer, holmer og skjær, og du padler mellom karakteristiske eventyrfjell.

Vi har stor fokus på sikkerhet. Ved å holde kurs ønsker vi at nybegynnere skal få en trygg og god start rundt havkajakkpadling. Vi ønsker også å formidle verdien av kajakkpadling som både rekreasjon, store opplevelser og trim. En sport som passer for alle.

 

112Marit Løvhaug. Jeg er daglig leder i Helgeland Kajakk og utdannet aktivitetsleder hav gjennom Norges Padleforbund. Jeg er en friluftsdame som trives med fjellsko på føttene, skigåing, telemarkskjøring og kajakkpadling. Har erfaring som turleder på langtur i kajakk og til fjells i både klubbsammenheng og gjennom DNT. Erfaring fra mange år med havkajakk gjør at jeg besitter god lokalkunnskap om Helgelandskysten og kan derfor komme med råd til deg som ønsker dra på ekspedisjoner her. Jeg har ellers min bakgrunn fra personaladministrativt arbeid ved Nasjonalbiblioteket og ansettelse i NRK. På bildet er jeg ute og padler i en av utleiekajakkene.
 
 
174John Lind er også utdannet aktivitetsleder hav gjennom Norges Padleforbund. Han er veldig glad i skigåing og teknisk padling og ruller gjerne for morroskyld.

John har god kunnskap om kajakkutstyr og kommer gjerne med råd til deg som ønsker å kjøpe kajakk.

Hvis du ønsker å dra på langtur på Helgelandskysten, kan han også gi forslag om turer og fine teltplasser. 

 

 

Ta kontakt med oss for bestilling eller for en hyggelig prat.