Helgeland Kajakk tilbyr guidede turer hav og fjell av ulik varighet for privatpersoner og bedriftsmarkedet. I tillegg til vår faste turer kan du bestille oss for tilpassede turer ut i øyriket i vårt fantastiske padleområde. Hva med å kombinere padletur med topptur til majestetiske Tomskjevelen 922 moh? Vi samarbeider også med turoperatører fra inn og utland hvor de står som arrangør og vi stiller med utstyr, som kursholdere og guider.

Ta kontakt på epost helgelandkajakk@gmail.com eller mobil +47 95173987 og vi tilrettelegger tur for deg!

 

SE VÅRT SPENNENDE TURPROGRAM: 

KOSELIG PADLETUR PÅ BREVANN VED MO I RANA  MED UTSIKT MOT SVARTISEN  Ca 4 timer.

Bynært ved Mo i Rana har vi flott natur og fine strender. På denne turen padler vi på grønt brevann på den litt bortgjemte innsjøen Langvannet som ligger kun noen kilometer fra sentrum av Mo i Rana. Fra Svartisen renner Glomåga ut i Langvatnet, sammen med de mindre sideelvene Trolldalselva, Leiråga og Ramnåga. I løpet av turen vil du få se Svartisen, Norges nest største isbre som troner opp i det fjerne. Vi gjør et strandhugg på en av de fine strendene rundt vannet. Der venter et enkelt måltid med lokal mat, og en guide fra ExploRana vil fortelle om Svartiskongen før vi etterhvert gjør retur tilbake til utgangspunktet. For de som ønsker kan vi ta en litt lengre padletur.

Det er ikke et krav om våttkort for å delta på denne turen. Veiledning vil bli gitt. Turen passer for familier med barn fra 12 år, enkeltpersoner og grupper.

Ta med til turen: Et sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, et par sokker og drikke.

Pris: 2.095,-  Guidet padletur inkl. kajakk med utstyr samt tørrdrakt og sko, og et enkelt måltid. 

Tidspunkt for start på turen avtales etter ønske. 

Bestilles senest 1 dag i forveien på mobil +47 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.

 

NYBEGYNNERTUR TOMMA 3 TIMER (kjøres på bestilling for min. 2 personer)

Bli med på koselig 3 timers guidet kajakktur på eventyrøya Tomma som ligger i Nesna Kommune. Denne fine turen går for det meste i skjermet farvann mellom holmene ved Tomsvika. Turen kjøres også på vestsiden av øya om været tillater det. Du er i ørnens rike og du vil i løpet av turen ha gode sjanser for å oppleve denne majestetiske fuglen på nært hold. Vi gjør et strandhugg på en av de fine, små strendene hvor vi koser oss. Kajakk med utstyr og tørrdrakter er inkludert i prisen. Det er ikke et krav om våttkort for å delta på denne turen. Veiledning vil bli gitt. 

Ta med til turen: Et sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, et par sokker,
nistepakke og drikke.

Turen passer for familier med barn fra 12 år, enkeltpersoner og grupper.

Oppmøte: Fergeleiet på Tomma eller annet avtalt sted

Tidspunkt: Kl. 11.00 (eller annet tidspunkt etter avtale)

Pris: 1.600,-  Inkl. kajakk med utstyr samt tørrdrakt og sko   Pris: 1.000,-  Har med alt av eget utstyr 

Bestilles senest 1 dag i forveien på mobil +47 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.

 

EVENTYRLIG DAGSTUR PÅ TOMMAS VESTKYST (kjøres på bestilling for min. 2 personer)

På denne turen får du oppleve noe av det beste Helgeland har å by på. Vi padler mellom holmer og skjær, drar til fine hvite sandstrender hvor vi spiser lunsj og opplever klipper og høyreiste fjell. Er vi heldige vil vi også kunne få nærkontakt med ørn som det er store forekomster av på Helgeland, og kanskje får vi også hilse på en nise eller to? 

Vi møtes kl. 11.00 ved fergeleiet. Før turen starter får du utlevert alt av padleutstyr som blir tilpasset deg. Vi tar oss først gjennom de lune holmene i Tomsvika. Når vi runder øya og ser nordover åpner landskapet seg og vi får en fantastisk utsikt over en stor del av Helgelandskysten. Vi fortsetter videre via Lamholmen til Tommeidet og forbi de karakteristiske Eidabelgene. Videre går ferden nordover via Finnvikdalen til Kiløya og Lomøya på nordsiden av Tomma. Herfra returnerer vi sørover igjen til stranden i Finnvikdalen hvor vi avslutter turen og får skyss tilbake til utgangspunktet hvor turen startet.

Turen er på ca. 16 km padling og passer for deg som har tatt grunnkurset eller har padlet litt tidligere. Varighet 7 timer.

Oppmøte: Fergeleiet på Tomma eller annet avtalt sted

Tidspunkt: Kl. 11.00 (eller annet tidspunkt etter avtale)

Pris: 1.900,- Kajakk med utstyr og tørrdrakt med padlesko er inkludert i prisen. 

Bestilles senest 3 dager i forveien på mobil +47 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.

 

PADLE- OG SEILFERIE, HELGELANDSKYSTEN 4 dagerstur

I samarbeid med Seil Helgeland seiler vi til perler på Helgelandskysten. Med oss på seilbåten har vi kajakkene. På denne turen får du inkludert et seilkurs og du får mange fine padleturer i kajakk. Vi nyter gode måltider på båten eller på restauranter der vi legger til for natten. Garantert en minnerik tur med massevis av opplevelser. Ta kontakt om du ønsker være med på en slik tur. Vi tilrettelegger turen i samarbeid med deg og dine ønsker. 

Bestilles på mobil +47 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.

 

<