Helgeland Kajakk tilbyr guidede turer hav og fjell av ulik varighet for privatpersoner og bedriftsmarkedet. I tillegg til vår faste 3-timers nybegynnertur og dagstur langs Tommas vestkyst kan du bestille oss for tilpassede turer ut i øyriket i vårt fantastiske padleområde. Hva med å kombinere padletur med topptur til majestetiske Tomskjevelen 922 moh? Vi samarbeider også med turoperatører fra inn og utland hvor de står som arrangør og vi stiller med utstyr, som kursholdere og guider.

Ta kontakt på epost helgelandkajakk@gmail.com eller mobil +47 95173987 og vi tilrettelegger tur for deg!

 

TURPROGRAM: 

NYBEGYNNERTUR TOMMA 3 TIMER (kjøres på bestilling for min. 2 personer)

I juli måned arrangerer vi 3 timers guidet kajakktur på øya Tomma som ligger i Nesna Kommune. Turen går for det meste i skjermet farvann mellom holmene ved Tomsvika. Turen kjøres også på vestsiden av øya om været tillater det. Du er i ørnens rike og du vil i løpet av turen ha gode sjanser for å oppleve denne majestetiske fuglen på nært hold. Vi gjør et strandhugg på en av de fine, små strendene hvor vi koser oss. Kajakk med utstyr og tørrdrakter er inkludert i prisen. Det er ikke et krav om våttkort for å delta på denne turen. Veiledning vil bli gitt. 

Ta med til turen: Et sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, et par sokker,
nistepakke og drikke.

Oppmøte: Fergeleiet på Tomma eller annet avtalt sted

Tidspunkt: Kl. 11.00 (eller annet tidspunkt etter avtale)

Pris: 1.600,-  Inkl. kajakk med utstyr samt tørrdrakt og sko   

Pris: 1.000,-  Har med alt av eget utstyr 

Bestilles senest 3 dager i forveien på mobil +47 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.

 

EVENTYRLIG DAGSTUR PÅ TOMMAS VESTKYST (kjøres på bestilling for min. 2 personer)

På denne turen får du oppleve noe av det beste Helgeland har å by på. Vi padler mellom holmer og skjær, drar til fine hvite sandstrender hvor vi spiser lunsj og opplever klipper og høyreiste fjell. Er vi heldige vil vi også kunne få nærkontakt med ørn som det er store forekomster av på Helgeland, og kanskje får vi også hilse på en nise eller to? 

Vi møtes kl. 11.00 ved fergeleiet. Før turen starter får du utlevert alt av padleutstyr som blir tilpasset deg. Vi tar oss først gjennom de lune holmene i Tomsvika. Når vi runder øya og ser nordover åpner landskapet seg og vi får en fantastisk utsikt over en stor del av Helgelandskysten. Vi fortsetter videre via Lamholmen til Tommeidet og forbi de karakteristiske Eidabelgene. Videre går ferden nordover via Finnvikdalen til Kiløya og Lomøya på nordsiden av Tomma. Herfra returnerer vi sørover igjen til stranden i Finnvikdalen hvor vi avslutter turen og får skyss tilbake til utgangspunktet hvor turen startet.

Turen er på ca. 16 km padling og passer for deg som har tatt grunnkurset eller har padlet litt tidligere. Varighet 7 timer.

Oppmøte: Fergeleiet på Tomma eller annet avtalt sted

Tidspunkt: Kl. 11.00 (eller annet tidspunkt etter avtale)

Pris: 1.900,- Kajakk med utstyr og tørrdrakt med padlesko er inkludert i prisen. 

Bestilles senest en uke i forveien på mobil +47 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.

 

PADLE I MIDNATTSOLENS RIKE  8 DAGER 27. JUNI – 4. JULI OG 11 – 18. JULI 2021

Vi gjentar turen fra sommeren 2019 som var en suksess. Les mer om denne spennende padleturen på Helgelandskysten med topptur og meld deg på her: https://www.naturkompanietresor.se/upplevelser/resor/kajak-i-nordnorge/

Naturkompagniet i samarbeid med Svenske Äventyrsresor står som arrangør av denne turen, mens Helgeland Kajakk stiller med utstyr og lokal guide. 

 

FJELLVANDRING I SALTFJELLET MED VILLMARKSKOKK 16 – 22. AUGUST 2021

Bli med på herlig vandretur i Saltfjellet nasjonalpark. På denne turen får du oppleve flott natur samtidig som du får en gourmetopplevelse gjennom å lære å tilberede herlig mat med villmarkskokken Svein Jæger Hansen som følger med under turen. Les mer og meld deg på her: https://www.naturkompanietresor.se/upplevelser/resor/fjallvandring-med-vildmarkskock/

Naturkompagniet i samarbeid med Svenske Äventyrsresor står som arrangør av denne turen, mens vi stiller med lokal guide. 

 

TIMEOUT – PUST UT OG FYLL PÅ,  DAGSTUR PADLING PÅ FJELLVANN MO I RANA (dato for 2021 kommer)

Helgeland Kajakk ønsker i samarbeid med Helsecoach Agnetheb å gi deg en helt spesiell opplevelse der du får kjenne på hvordan kombinasjon naturopplevelse i kajakk og riktige pusteteknikker påvirker kroppen til å koble av og fylle på ny energi.

Ta deg en velfortjent TimeOut fra hverdagens tjas og mas og bli med på dagstur padling. Pust ut og fyll på lagrene med en nydelig opplevelse i storslått natur der sansing, nyt, pust og indre ro er i fokus. Kom gjerne med forslag til dato om du ønsker delta på turen, mobil +47 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.

 

<