Helgeland Kajakk tilbyr to-dager grunnkurs i havkajakk på padleperlen Tomma som ligger i et av verdens flotteste padleområder. Dette er padlekurset for deg som er nybegynner og som ønsker en grundig innføring om havkajakk, sikkerhet og utstyr. En stor del av kurset vil foregå på havet hvor vi trener på grunnleggende padleteknikker samt praktiske øvelser i forskjellige redningsteknikker. Her lærer du bl.a. egenredning og kameratredning. Dag to blir det trivelig turpadling med innlagte øvelser.

Kurset følger Norges Padleforbund sitt kursopplegg. Etter endt kurs får du utlevert Våttkort med grunnkursoblat som gjør at du kan fortsette på teknikkurs. Vårt mål er at du gjennom dette kurset skal være i stand til å vurdere ulike sikkerhetsmomenter og kunne de redningsteknikker som er nødvendig hvis et uhell skulle oppstå.

Les mer om kurset her: Grunnkurs hav

Varighet:     2 dager (16 timer)

TOMMA:  

20. – 21. mai   Klikk her for påmelding

10. – 11. juni   Klikk her for påmelding

24. – 25. juni   Klikk her for påmelding

Obs: Begrenset antall plasser.

Kurset kan også settes opp på forespørsel.

Pris:            2.900,-

Inkluderer: Alt inkludert, dvs.kajakk med utstyr, tørrdrakt og sko samt Våttkort fra Norges Padleforbund.

Ved spørsmål kontakt oss: Mobil 95173987 eller e-post: helgelandkajakk@gmail.com

 

TA MED TIL KURS
2 sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, 2 par sokker, nistepakke og drikke. Ta også med ditt våttkort dersom du tidligere har tatt introduksjonskurset, og gavekort dersom du har vært så heldig å få kurset i gave.

 

049