Helgeland Kajakk tilbyr guidede turer hav og fjell av ulik varighet for privatpersoner og bedriftsmarkedet. I tillegg til våre faste 3-timers guidet nybegynnertur kan du bestille oss for tilpassede turer ut i øyriket i vårt fantastiske padleområde. Hva med å kombinere padletur med topptur til majestetiske Tomskjevelen 922 moh?

Ta kontakt på epost helgelandkajakk@gmail.com eller mobil 95173987 og vi tilrettelegger tur for deg!

 

EVENTYRLIG DAGSTUR PÅ TOMMAS VESTKYST 30. JUNI 2018
Les om turen og meld deg på ved å gå inn på følgende link: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=236022
Samme turen kan også bestilles til andre datoer, både for privatpersoner og for bedriftsmarkedet. 

 

HELGELANDSKYSTEN 7 DAGER MED KAJAKK OG TOPPTUR 29. JUNI – 6. JULI 2018

Ta kontakt på epost helgelandkajakk@gmail.com og vi sender deg fullstendig informasjon om turen og påmelding. Turen arrangeres av en samarbeidspartner. 

 

NYBEGYNNERTUR TOMMA  3 TIMER

Om sommeren arrangerer vi daglig 3 timers guidet kajakktur på øya Tomma som ligger i Nesna Kommune. Turen går for det meste i skjermet farvann mellom holmene ved Tomsvika. Du er i ørnens rike og du vil i løpet av turen ha gode sjanser for å oppleve denne majestetiske fuglen på nært hold. Vi gjør et strandhugg på en av de fine, små strendene hvor vi koser oss. Kajakk med utstyr og gode tørrdrakter er inkludert i prisen. 1-8 deltakere. Det er ikke et absolutt krav om våttkort for å delta på denne turen. Veiledning vil bli gitt. 

Ta med til denne turen: Et sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, et par sokker,
nistepakke og drikke.

Oppmøte: Småbåthavna i Tomsvika på Tomma.

Tidspunkt: Kl. 11.00 (eller annet tidspunkt etter avtale)

Pris: 1.300,-  Inkl. kajakk med utstyr samt tørrdrakt og sko

Pris: 1.000,-  Har med eget utstyr 

 

NYBEGYNNERTUR MO I RANA  3 TIMER (ettermiddag kl. 17.00)

Samme turen som ovenfor arrangeres på det flotte Langvannet med sine fine strender. Samme priser som ovenfor. 1-8 deltakere.

Guidet nybegynnertur og dagstur bestilles senest dagen i forveien på mobil 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.