Helgeland Kajakk tilbyr guidede turer hav og fjell av ulik varighet for privatpersoner og bedriftsmarkedet. I tillegg til vår faste 3-timers nybegynnertur og dagstur langs Tommas vestkyst kan du bestille oss for tilpassede turer ut i øyriket i vårt fantastiske padleområde. Hva med å kombinere padletur med topptur til majestetiske Tomskjevelen 922 moh? Vi samarbeider også med turoperatører fra inn og utland hvor de står som arrangør og vi stiller med utstyr, som kursholdere og guider.

Ta kontakt på epost helgelandkajakk@gmail.com eller mobil +47 95173987 og vi tilrettelegger tur for deg!

 

TURPROGRAM: 

PADLE I MIDNATTSOLENS RIKE  8 DAGER 14. – 21. JULI 2019

Nyhet! Fly fra Stockholm – Hemavan tur/retur. En minibuss frakter deg videre vestover til Helgelandskysten og Tomma hvor turen starter. Fratrekk i prisen om du ikke ønsker å reise med fly. 

Les mer om denne spennende padleturen på Helgelandskysten med topptur og meld deg på her: https://www.aventyrsresor.se/Resor/norge/paddla-i-midnattssolens-rike/

Svenske Äventyrsresor står som arrangør av denne turen, mens Helgeland Kajakk er medarrangør, og stiller med utstyr og lokal guide.

 

YOGA OG KAJAKK PÅ HELGELANDSKYSTEN 7. AUGUST – 11. AUGUST 2019 

Nyhet! Til sommeren blir det yoga og havkajakk på vakre Tomma. Les mer om turen og meld deg på her: https://www.vildochlugn.com/helgelandskusten-det-vackraste-aeve

Vild och Lugn står som arrangør, mens Helgeland Kajakk er medarrangør.  

 

EVENTYRLIG DAGSTUR PÅ TOMMAS VESTKYST 

På denne turen får du oppleve noe av det beste Helgeland har å by på. Vi padler mellom holmer og skjær, drar til nydelige hvite sandstrender og spiser lunsj, opplever klipper og høyreiste fjell og besøker en grotte hvor det bodde folk i steinalderen. Er vi heldige vil vi også kunne få nærkontakt med ørn som det er store forekomster av på Helgeland, og kanskje får vi også hilse på en nise eller to? 

Vi møtes kl. 10.00 ved småbåthavna i Tomsvika, ved servicebygget til øyas lille camping som heter Tomma Turistsenter/Ernas Pub. Her får du utlevert alt av padleutstyr som blir tilpasset deg før vi starter turen vestover mellom de lune holmene i Tomsvika. Når vi runder øya og ser nordover åpner landskapet seg og vi får en fantastisk utsikt over en stor del av Helgelandskysten. Vi padler via Lamholmen til Tommeidet og forbi de karakteristiske Eidabelgene. Videre går ferden nordover via Finnvikdalen til Kiløya og Lomøya på nordsiden av Tomma. Herfra returnerer vi sørover igjen til stranden i Finnvikdalen hvor vi avslutter turen og får skyss tilbake til Tomsvika hvor turen startet.

Turen er på ca. 16 km padling og passer for deg som har tatt grunnkurset eller har padlet litt tidligere. Varighet 7 timer.

Pris: 1.900,- Kajakk med utstyr og tørrdrakt med padlesko er inkludert i prisen. 

Bestilles senest en uke i forveien på mobil +47 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.

 

NYBEGYNNERTUR TOMMA 3 TIMER

I juli måned arrangerer vi på forespørsel 3 timers guidet kajakktur på øya Tomma som ligger i Nesna Kommune. Turen går for det meste i skjermet farvann mellom holmene ved Tomsvika. Du er i ørnens rike og du vil i løpet av turen ha gode sjanser for å oppleve denne majestetiske fuglen på nært hold. Vi gjør et strandhugg på en av de fine, små strendene hvor vi koser oss. Kajakk med utstyr og gode tørrdrakter er inkludert i prisen. 1-8 deltakere. Det er ikke et absolutt krav om våttkort for å delta på denne turen. Veiledning vil bli gitt. 

Ta med til denne turen: Et sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, et par sokker,
nistepakke og drikke.

Oppmøte: Småbåthavna i Tomsvika på Tomma. 

Tidspunkt: Kl. 11.00 (eller annet tidspunkt etter avtale)

Pris: 1.300,-  Inkl. kajakk med utstyr samt tørrdrakt og sko   

Pris: 1.000,-  Har med eget utstyr 

Bestilles senest 3 dager i forveien på mobil +47 95173987 eller epost helgelandkajakk@gmail.com.